Damon Albarn gad ikke lave musik med Prince – man måtte ikke ryge i studiet

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Damon Albarn gæstede for nylig Radio X, hvor han blev interviewet af Gordon Smart. Smart spørger blandt andet ind til et rygte om, hvorvidt det passer, at Prince ønskede at få Damon Albarn med på et af sine album – og at Albarn takkede nej, da man ikke måtte ryge i Princes studie.

Albarn svarer følgende:
»Jeg gad ikke. Jeg havde spillet et gig i Minneapolis, og jeg blev inviteret til at komme og spille med Prince, så at sige. Og du ved, jeg var i gang med at drikke og med en smøg – jeg ryger ikke engang længere, det har jeg lagt fra mig – og jeg tænkte bare: Hvis du ikke har lov til at være den, du er… Hvis jeg selv inviterer nogen, så er de min gæst, og der er ikke den slags betingelser. Jeg kunne godt gå udenfor og ryge en cigaret, hvis jeg havde brug for det. Jeg ville bare gå fucking amok… hvordan skulle jeg ikke have brug for en smøg, hvis jeg er med Prince?«

Køligt, Albarn, køligt…

Læs også: Hør to nye Gorillaz-sange – plus musikvideo til ‘Humility’ og trackliste til albummet

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af