Hør to nye Gorillaz-sange – plus musikvideo til ‘Humility’ og trackliste til albummet

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Gorillaz har udgivet to nye sange fra deres kommende album ‘The Now Now’, der udkommer 29. juni. De to sange hedder ‘Humility’ feat. George Benson og ‘Lake Zurich’ – sidstnævnte var den sang, Gorillaz oprindeligt annoncerede det nye album med.

De to sange står i skarp kontrast til det dystopiske mørke, der kendetegnede forgængeren ‘Humanz’. De er begge glade, varme sommerjams, hvilket da også passer perfekt med udgivelsestidspunktet. ‘Humility’ har endda fået en musikvideo med en glad gæsteoptræden fra Jack Black.

Ifølge Pitchfork har Damon Albarn snakket med Zane Lowe omkring det kommende album på Apples Beats 1 Radio. Her skulle Albarn have sagt, at ‘The Now Now’ var produceret af James Ford (kendt fra Simian Mobile Disco) og Remi Kabaka Jr.

Albarn skulle desuden have sagt, at han har færdiggjort et nyt album med sit band The Good, The Bad And The Queen, der ellers ikke har udgivet noget siden deres glimrende debut fra 2007.

Gorillaz har desuden udgivet en trackliste for ‘The Now Now’. Her optræder den atter som en modsætning til ‘Humanz’, da det kommende album næsten ikke har nogen features. Det er nok også en god idé, da disse endte med at tage lidt for meget af rampelyset sidste gang.

Gorillaz ‘The Now Now’:
1. ‘Humility’ feat. George Benson
2. ‘Tranz’
3. ‘Hollywood’ feat. Snoop Dogg & Jamie Principle
4. ‘Kansas’
5. ‘Sorcererz’
6. ‘Idaho’
7. ‘Lake Zurich’
8. ‘Magic City’
9. ‘Fire Flies’
10. ‘One Percent’
11. ‘Souk Eye’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af