Gorillaz antyder, at der sker et eller andet i juni – er det et nyt album?

Gorillaz antyder, at der sker et eller andet i juni – er det et nyt album?
Damon Albarn og Gorillaz i Royal Arena. (Foto: Samy Khabthani/Soundvenue)

Gorillaz havde i weekend opstillet en række plakater til årets All Points East-festival i London. Disse plakater henviste til et website ved navn TheNowNow.tv. Her kan man høre noget Gorillaz-klingende synth-disco, mens ordene »The Now Now« svæver hen over skærmen efterfulgt af »June 29«.

Betyder det, at vi får et Gorillaz-album ved navn ‘The Now Now’ om en måned, omtrent en uge inden gruppens koncert på Orange Scene? Nej, ikke nødvendigvis. Det kunne helt hypotetisk også være en sang, et koncertkoncept eller en længe berygtet animationsserie. Men det virker tydeligt, at der sker et eller andet i det animerede bands verden den 29. juni.

Der har været rygter om et nyt Gorillaz-album siden december, så et album i den nærmeste fremtid virker ikke helt usandsynligt. Om det er det, vi får den 29. juni, må tiden vise.

Læs også: Roskilde Festival har endelig løst gåden om den perfekte lørdagsfest

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af