Dr. Dre laver biopic om soullegenden Marvin Gaye

Dr. Dre laver biopic om soullegenden Marvin Gaye
Dr. Dre.

Dr. Dre arbejder på en biopic-film om en af alle tiders største soulmusikere, Marvin Gaye, der døde i 1984 – det skriver Variety

Filmen er stadig tidligt i planlægningsfasen, men Dr. Dre har sørget for at have skaffet rettighederne til at kunne bruge Gayes musik i løbet af filmen. Der har gennem tiden været adskillige forsøg på at filmatisere den tragiske historie om Marvin Gayes liv og død (han blev skudt af sin far), men hidtil er de alle blevet kasseret, da ingen kunne få rettighederne fra den afdøde musikers familie.

Det er endnu ikke klart, hvad Dr. Dres rolle i filmen vil være, men det virker mest sandsynligt, at han er producer, ligesom han var på 2016-filmen ‘Straight Outta Compton’ om hiphopgruppen N.W.A.

F. Gary Gray, der instruerede ovenstående, har tidligere forsøgt at få en Marvin Gaye-biopic i luften, dog med det sædvanlige afslag fra Gayes familie. Muligvis kunne han derfor være et oplagt valg af instruktør for Dre, når de nu har arbejdet sammen før og begge er interesserede i at fortælle Marvin Gayes livshistorie.

Læs også: Dr. Dre har tabt varemærkesag mod gynækologen Dr. Drai

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af