Hør Florence + The Machine få besøg fra Jamie xx og Kamasi Washington på ‘Big God’

Hør Florence + The Machine få besøg fra Jamie xx og Kamasi Washington på ‘Big God’
Florence Welch.

Florence + the Machine har netop udgivet en ny sang fra deres kommende album ‘High as Hope’. Den hedder ‘Big God’, og det er endnu en sprudlende, dramatisk sang med elegant instrumentation, hvor Florence Welchs stemme til fulde kommer til udtryk.

Sangen er skrevet i samarbejde med Jamie xx, der også tager sig af trommer og synthesizers, og den albumaktuelle jazzinnovatør Kamasi Washington kigger forbi for at bidrage med saxofon, hvilket især bliver fremtrædende mod slutningen af sangen.

‘High as Hope’ udkommer den 29. juni.

Læs også: Florence + The Machine afslører nyt album med imponerende gæsteliste – se videoen til ‘Hunger’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af