Hør Jorja Smiths overvældende vokal i intimkoncert hos NPR

Det overvældende r’n’b-talent Jorja Smith kommer til København til november, og hvis du nu skulle være i tvivl om, hvorvidt den unge englænder er lige så dygtig i virkeligheden som på studieoptagelserne, skylder du dig selv at tjekke ovenstående optræden ud. Her giver hun den nyeste koncert til NPR’s videoserie ‘Tiny Desk Concert’, hvor en række musikere giver små koncerter på radiostationens kontorer.

Med en stemme så overvældende, at man næsten ikke tror sine egne øre, synger Smith sangene ‘On My Mind’, ‘Teenage Fantasy’ og ‘Blue Lights’ – de to sidstnævnte er at finde på sangerens debutalbum, ‘Lost & Found’, der udkom i fredags. Med sig har hun et velklingende band, der dog aldrig fjerner fokus fra hendes imponerende vokal, der binder det hele sammen.

Så ja, der er grund til at glæde sig til muligheden for at høre hende synge i levende live.

Læs også: Her er ti videohøjdepunkter fra The Biggest Weekend – Swift, Big Shaq, Florence, Sigrid m.fl.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af