K-phax’ nye single er en rebelsk banger:»Not a rapper or a shooter, I’m a punk!«

K-phax’ nye single er en rebelsk banger:»Not a rapper or a shooter, I’m a punk!«
K-phax.

Da K-phax noget uventet holdt Spot Festivals mest rowdy hiphopfest tidligere i år, var det især sangen ‘Punk’, der skabte ravage blandt publikum. Nummeret har en slags ung, fandenivoldsk og sorgløs energi, der smittede det i forvejen moshpit-venlige publikum.

Den unge rapper har før spillet en del af sangen i Standard – Soundvenues hiphop-podcast, men nu er sangen altså ude i hele sin herlighed. Det virker ved første lyt som K-phax’ måske stærkeste sang siden debutsinglen ‘Oh My God’. Der er en slags utæmmet energi, der gør det svært, nej, umuligt at sidde stille.

Læs interview: Den unge rapper K-Phax kræver, at du tager ham alvorligt: »Jeg er ikke en gimmick-artist«

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af