Se Marcus Gordons kunstneriske musikvideo til autotune-bangeren ‘Fejl’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Efter en række stærke og ret polerede popsange overraskede Marcus Gordon med den næsten mumblerap-agtige autotune-banger ‘Fejl’ for et par uger siden. Og nu har han sluppet en musikvideo, der fanger den sorgløse, upolerede hiphopvibe, som sangen syder af.

For musikvideoen til ‘Fejl’ er netop fyldt af, ja, ‘fejl’: Der er behind the scenes-skud og en masse intime klip. Og en masse klip, hvor den 20-årige sanger render rundt og hygger med vennerne som Lord Siva og Louis Valuta. Det er en stærk billedside til en spændende sang, der antyder, at den unge sanger har tænkt sig at lade sin musik få lidt mere kant end før.

Det kunne godt virke som om, Gordon er endnu mere spændende, når han lader sine fejl fylde, end når han går efter at skabe perfekte popsange.

Læs også: Hold øje med Marcus Gordon: »I dag forsøger dansk pop ofte at efterligne noget andet«

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af