Solange kommer til Danmark

Solange kommer til Danmark
Solange til en koncert i juli (også i New Orleans). (Foto: Bennett Raglin/Getty Images)

Solange kommer til Danmark, og det sker endda lige om lidt. Sangerinden, der sidste år fortryllede os til en overbevisende topkarakter på Roskilde Festival, indtager nemlig Plænen i Tivoli onsdag den 15. august – på Tivolis 175-års fødselsdag.

Koncerten, der er blevet annonceret som »et kirsebær på toppen af musikprogrammet« i anledningen af Havens jubilæum, er en af Solanges eneste koncerter i Europa i år og den eneste i Skandinavien overhovedet.

Sidst vi hørte fra Solange i albumform var med den roste 2016-plade ’A Seat at the Table’. Siden da har hun til gengæld haft travlt med at udforske andre kreative projekter såsom at at instruere musikvideoer og designe for IKEA.

Billetterne til koncerten sættes i salg på onsdag den 20. juni klokken 10.00.

Solange (US)
15. august
Plænen, Tivoli
Billetpris: 200 kr (ekskl. entré til Tivoli)

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af