6ix9ine er blevet kidnappet og berøvet: »Det var et inside job«

6ix9ine er blevet kidnappet og berøvet: »Det var et inside job«
6ix9ine.

Søndag morgen, da var 6ix9ine på vej hjem fra musikvideooptagelser i Brooklyn, blev han konfronteret af to bevæbnede mænd i et lyskryds. Mændene stjal 6ix9ines chaufførs iPhone og smed rapperen ind i deres egen bil for at køre til 6ix9ines hjem, hvor de tvang rapperen til at udlevere sine smykker. 6ix9ine slap væk, ringede til politiet og tog derpå på hospitalet.

Således lyder 6ix9ines rapport til politiet. Senere samme dag talte 6ix9ine med DJ Akademiks over en livestream, hvor han fortalte, at han havde fået hjernerystelsestraumer efter at være blevet slået bevidstløs af to omgange af kidnapperne. Han forsikrede dog om, at han var okay.

»Det var et inside job. Det var ikke nogen outside n*ggas. Det er n*ggas, der ved, hvordan kongen af New York bevæger sig, forstår du? Den eneste person, der kan få ram på en farao i Egypten er personen, der hjalp ham med at bygge det fucking kongerige, forstår du, hvad jeg mener?«, lød det fra 6ix9ine i livestream-snakken med DJ Akademiks.

6ix9ine fortalte desuden, at han valgte at lade overfaldsmændene få deres vilje, så det ikke eskalerede som tilfældet med XXXTentacion, der blev dræbt i sidste måned. 6ix9ine har desuden delt et billede af XXXTentacion via sin Instagram med ordene: »Skørt som det lyder… i går morges havde jeg en følelse af, at det var dagen, jeg skulle dø. Må Gud slå mig ihjel, hvis jeg lyver. Alt sker af en årsag. Jeg ved, du var der. Intet materialistisk er vigtigere end LIVET. Jeg lever for at se en ny DAG. Jeg får lov til at se min datter endnu en dag«.

Få timer inden overfaldet delte 6ix9ine desuden sit længe ventede samarbejde med Nicki Minaj og Murda Beatz: ‘Fefe’. Nummeret er akkompagneret af en spraglet video, der byder på balloner, legetøj,  kæledyr og regnbue-grills en masse – og hele molevitten oser naturligvis af sex.

Se ‘Fefe’-videoen med Nicki Minaj, livestream-samtalen mellem 6ix9ine og DJ Akademiks samt 6ix9ines Instagram-opdatering herunder.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af