Cat Power vender tilbage med sit første nye album i seks år – tracklisten gæstes af Lana Del Rey

Cat Power vender tilbage med sit første nye album i seks år – tracklisten gæstes af Lana Del Rey
Cat Power. (Foto: Ilya S. Savenok/Getty Images)

Det er hele seks år siden, vi sidst kunne opleve nyt fra Cat Power i albumform med ’Sun’. Men nu er den amerikanske singer-songwriter klar til comeback med det nye album ’Wanderer’, der lander den 5. oktober.

Med offentliggørelsen af det kommende album, der bliver Cat Powers tiende af slagsen, følger en smuk, lille introduktionsvideo, der byder på knapt halvandet minuts vandrende Cat Power aka Chan Marshall i naturskønne omgivelser akkompagneret af blide harmonier og vaskeægte troubadour-lyrik.

’Wanderer’ kommer til at rumme 11 nye numre, hvoraf et af dem gæstes af Lana Del Rey. Se hele tracklisten nederst.

Marshall udtaler i forbindelse med albumannonceringen, at hun har inspillet albummet i løbet af de sidste fem år i Miami og Los Angeles. »Den retning, mit liv har taget på denne rejse – at tage fra by til by med min guitar og fortælle min historie med ærefrygt for dem, der gjorde dette generationer før mig. Folk-sangere, blues-sangere og alle derimellem. De var alle vandrere, og jeg er heldig at kunne være iblandt dem«, fortæller Marshall.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

’Wanderer’
1. Wanderer
2. In Your Face
3. You Get
4. Woman feat. Lana Del Rey
5. Horizon
6. Stay
7. Black
8. Robbin Hood
9. Nothing Really Matters
10. Me Voy
11. Wanderer / Exit

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af