Joey Bada$$’ show på Roskilde Festival var et katastrofalt rod

Joey Bada$$’ show på Roskilde Festival var et katastrofalt rod
Joey Bada$$ på Roskilde Festival. (Foto: Kim Matthäi Leland/Soundvenue)

Det er aldrig fedt, når en koncert er forsinket. Men i dette tilfælde kunne man have ønsket, at forsinkelsen var blevet forlænget for at fikse det katastrofalt lave lydniveau ved Joey Bada$$’ besøg på Apollo fredag aften.

For den lave lyd var skyld i en nærmest hviskende vokal, mens de ellers normalt opskruede hiphopbeats og hits som ‘Rockabye’ og ‘Temptation’ var uden effekt. Alligevel insisterede dele af publikum på at åbne store mosh-cirkler, endda mellem numrene, og det vidnede om en rådden koncertkultur.

Hvis så bare seancen havde fundet sted på den større Arena-scene, hvor der er plads til også at slippe væk fra de store moshpits, og hvis lyden havde matchet energien, var det måske ikke endt i det sammenpressede rod, der i kombination med den enorme mængde støv skabte den perfekte opskrift for besvimelse.

Joey Bada$$ selv var også med til at bygge oven på rodebunken. Man kunne ane det enorme raptalent bag hans hvisken i de gamle ‘Waves’ og ‘95 Till Infinity’, mens ‘Big Dusty’ næsten skabte den hiphopfest, man havde håbet på.

Men koncertens opbygning var fragmenteret med et mini-dj-set halvvejs bestående af sange, Joey Bada$$ aldrig selv har rørt, mens moshpit-hyldesten til afdøde XXXTentacion manglede en større scene.

Til sidst var der dog noget, der klikkede, og kæmpehittet ‘Devastated’ fungerede pludseligt glimrende med højere lyd og energi. Men selv om han valgte at spille den yderligere to gange – måske i afmagt – var det ikke nok til at gøre bod for resten af rodet.

Oversigt: Her er alle vores anmeldelser fra Roskilde Festival

Læs også: Hvis publikum kunne bestemme: Ønsker til Roskilde Festival 2019

Læs også: Roskilde Festival: Publikums yndlingskoncerter – plus de største skuffelser

Joey Bada$$. Koncert. Roskilde Festival, Apollo.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af