Roskilde Festival: Publikums yndlingskoncerter – plus de største skuffelser

Hvilke koncerter var bedst på Roskilde Festival 2018, og hvilke skuffede? Vi spurgte lørdagspublikummet.

Mathias Elisberg
Hvad er den bedste koncert, du har set på Roskilde i år?
»Så siger jeg den første og bedste: Stone Sour på Arena«

Hvad var årets største skuffelse?
»Nick Cave leverede ikke. Jeg er ret stor Nick Cave-fan, men det var lidt som om, han ikke passede til Roskilde. Jeg har hørt ham i Royal Arena, og der var det noget andet. Her vil man gerne bare have en fest, og det leverede han bare ikke«.

Hvilken koncert overraskede dig mest?
»Haley Heynderickx på Gloria overraskede mig, eller det var nok den største overraskelse«.

Kasper Lindhardt
Hvad er den bedste koncert, du har set på Roskilde i år?
»Det var nok Stormzy. Der var et kæmpe energiniveau, sindssygt mange mennsker i pitten, og når man kigger på ham, da han kommer på scenen, ser han glad ud. Han virker klar til at levere den her koncert – til det bedste crowd på Roskilde, som han siger. Jeg har aldrig hørt så mange mennesker, der klappede i takt på samme tid. Det var en fed oplevelse. Efter koncerten kommer han ned og bruger sådan 20 min på at sige hej til folk. Fed vibe og han var der«.

Hvad var årets største skuffelse?
»Eminem, bliver jeg nødt til at sige. Vi stod nærmest bare og vuggede lidt uden at blive rigtigt tændt, men det har måske også noget at gøre med, at man havde sindssygt høje forventninger til koncerten. Det var Eminem, Roskildes største navn, men så levede det bare ikke helt op til dét«.

Hvilken koncert overraskede dig mest?
»Massive Attack i går på Orange! Jeg anede ikke, hvad det var. En af mine venner spurgte bare, om vi ikke skulle se det, og så ender det med at blive den vildeste koncert. Helt vildt meget dopamin i luften og stemning! Det er det, der er så fedt ved Roskilde. Der er så mange kunstnere, man aldrig har hørt om. Man møder bare op til det, og så bliver man overraket på en positiv måde«.

Caroline Bruun-Nielsen
Hvad er den bedste koncert, du har set på Roskilde i år?
»Eminem, han er for vild! Vi stod også bare sindssygt godt. Jeg arbejder på en bar lige foran Orange – lige midt i crowden. Der kunne vi lige stille os op på en halvanden meter høj kran-agtig ting og så bare stå der og se det hele. Sindssygt at se, hvor stort crowden var til hans koncert!«.

Hvad var årets største skuffelse?
»Hmm, der er ikke lige noget, hvor jeg virkelig har tænkt ‘fuck, hvor var det nederen’«.

Hvilken koncert overraskede dig mest?
»At Stormzy stadig kan være så nice«.

Alba Skoven
Hvad er den bedste koncert, du har set på Roskilde i år?
»Stormzy! Totalt meget Stormzy«.

Hvad var årets største skuffelse?
»Jeg var selvfølgelig også helt kold, efter jeg havde set Stormzy, men efter den koncert ville jeg gerne over og se Nephew. Jeg synes bare ikke, at de lige fik mig op på det beat af adrenalin, jeg havde i kroppen efter Stormzy«.

Hvilken koncert overraskede dig mest?
»Joey Bada$$, tror jeg. Der var en gut, jeg kendte, der gerne ville ind og høre ham, og jeg gad ikke sidde og koge i campen, så jeg smuttede bare med. Og han var bare fucking på – han hev kunstner efter kunstner op, og det var bare så på«.

Magnus Bonnevie
Hvad er den bedste koncert, du har set på Roskilde i år?
»Jeg tror faktisk, jeg vil sige Nephew. De overraskede mig bare ret meget. Jeg har ikke som sådan binge-lyttet, og det er heller ikke nogen, jeg er mega fan af, men de klarede det bare så fedt. Man kender egentlig alle deres sange, så man var bare virkeligt med i den gode stemning«.

Hvad var årets største skuffelse?
»Jeg har ikke været til nogen koncerter i år, hvor jeg har tænkt, at det var skuffende. Solidt line-up, jo. Jeg kan i hvert fald sige, at jeg ikke har været til en koncert, hvor der ikke blev leveret det, man forventede«.

Andreas Gudiksen
Hvad er den bedste koncert, du har set på Roskilde i år?
»Operap, mand! Vi havde bare siddet nede i vores camp og snakket om det, men vi kendte det ikke rigtigt. Så kom vi derop og det var for fedt. Pede B var der – det var hjernedødt. Så der var freestyle og opera på samme tid, det var ren klasse«.

Hvad var årets største skuffelse?
»Der har ikke været nogen skuffelser i år«.

Hvilken koncert overraskede dig mest?
»Opera! Opera-rap! Kæmpe, kæmpe overraskelse. Lige fra de sluttede på Avalon, har vi gået og bare snakket om, hvor totalt sindssygt det var«.

Emma Thomsen
Hvad er den bedste koncert, du har set på Roskilde i år?
»Eminem! 100«.

Hvad var årets største skuffelse?
»Støv, haha… Ej, der har ikke været nogen koncerter, jeg tænker har været skuffende, men lyden kunne godt have været højere. Vi har så godt nok stået bagerst, men stadig. Sådan noget lort, at grand stands ikke er der mere – helt ærligt!«.

Mathias Skaarup
Hvad er den bedste koncert, du har set på Roskilde i år?
»Det har været The Blaze fra den første dag. Det var sindssygt godt. Sceneshowet var helt vildt godt. Men Anderson .Paak kommer til at være lige så godt, og det ved jeg, fordi jeg har set ham to gange allerede«.

Hvad var årets største skuffelse?
»Det var Eminem. Det var en fin koncert, men han har bare potentiale til meget mere. Det virkede lidt som noget, der var masseproduceret. Lidt som om, at den koncert havde han lavet 100 gange, og hans hypeman råbte meget mere, end han selv gjorde. Det var bare skuffende«.

Hvilken koncert overraskede dig mest?
»Haley Heynderickx på Gloria overraskede ret meget«.

Oversigt: Her er alle vores anmeldelser fra Roskilde Festival

Læs også: Hvis publikum kunne bestemme: Ønsker til Roskilde Festival 2019

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af