Er Justin Vernons nye solonummer behageligt eller søvndyssende?

Er Justin Vernons nye solonummer behageligt eller søvndyssende?
Justin Vernon.

I morgen udkommer Justin Vernon og Aaron Dessners fællesprojekt Big Red Machines selvbetitlede debutalbum. I den anledning rangerede vi i går Vernons fem stærkeste sange uden for Bon Iver-regi, og nu har manden så selv tilføjet endnu én til kataloget med nummeret ‘Agasteen’.

Sangen er indspillet i Funkhaus, Berlin, hvor musikkollektivet People, som Vernon driver med Aaron og bror Bryce Dessner, hører til. Vernon skriver selv på Twitter, at nummeret »lader til at berolige ham«. Og efter et par gennemlytninger må jeg erklære aldeles enig. ‘Agasteen’ er et helt skrabet, synthpræget ambientnummer, som ved vejs ende er decideret søvndyssende.

Det er tvivlsomt, at ‘Agasteen’ sniger sig på listen, næste gang vi rangerer Vernon-numre. Det er til gengæld helt utvivlsomt behageligt, og kan høres på Peoples egen hjemmeside (som dog kræver login) lige HER.

Læs også: Bon Iver kommer til København

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af