Hit-Boy tager dig med i studiet – se håndværket bag Travis Scott og Frank Ocean-track

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Travis Scott og hans nummer et-album ‘Astroworld’ har den seneste uges tid taget del i en bizar konflikt efter Nicki Minajs opsigtsvækkende nedsmeltning på de sociale medier. Derfor synes det også på sin plads, at Genius nu bringer kunsten tilbage i centrum med en ny episode fra ‘Deconstructed’-serien, hvor produceren Hit-Boy barberer ‘Carousel’ fra ‘Astroworld’ helt ned til issen og tager os igennem tilblivelsen af sangens gyngende beat.

Den 31-årige Hit-Boy, som tidligere har produceret en del for Kanye West, viser, hvordan et sample af The Beastie Boys’ ‘The New Style’ fra 1986 lægger bunden for den brusende, kaosagtige lyd, der gennemsyrer ‘Carousel’. Herefter følger adskillige keys og trommetilføjelser, før det endelige beat finder sin form.

»Jeg hørte nærmest den færdige udgave af ‘Carousel’, lige da den blev til. De freestylede den lige foran mig. Først gik Travis ind, så gik Frank (Ocean, red.) ind, så gik Travis ind igen«, fortæller Hit-Boy om den umiddelbare tilblivelse af nummeret.

»And I’m like: Shit, this is a magic moment«.

Læs anmeldelse: Travis Scott ‘Astroworld’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af