Nicki Minaj-gate fortsætter: Aflyser turné med Future og disser Travis Scott igen

Nicki Minaj-gate fortsætter: Aflyser turné med Future og disser Travis Scott igen
Nicki Minaj til MTV VMAs i 2018. (Foto: Photo by Michael Loccisano/Getty Images for MTV)

Nicki Minajs nedtur fortsætter. Efter hendes album ‘Queen’ solgte under forventning og ikke gik nummer et i USA har rapperen haft et mindre meltdown, hvor hun har disset både Travis Scott og Spotify.

Samtidig har hun – lettere desperat – forsøgt at booste sine egne salgstal ved at sælge sit album sammen med merchandise, plakater og Tidal-abonnementer, og hun har endda tilføjet 6ix9ine-sangen ‘Fefe’ (hvor hun er gæst) til ‘Queen’-tracklisten.

Senest optrådte hun faktisk med et stærkt show til MTV VMA, men nu venter den næste nedtur: Nicki Minaj og Future har nemlig lige aflyst hele deres fællesturné i USA, der skulle starte i september. Som det ser ud lige nu, kommer de to rappere dog stadig til Europa i 2019, hvor de rammer København den 1. marts. USA-delen af turneen bliver eftersigende rykket til maj 2019, men her kan Future ikke få plads i kalenderen, så det bliver altså Minaj alene.

Derudover har Nicki Minaj fortsat sin beef med Travis Scott i sit radioprogram ‘Queen Radio’. Her giver hun ham prisen for »hoe nigga of the week«, kalder ham en »stupid fuck« og fyrer denne rant af:

»Den her auto-tune mand, der sælger fucking sweatere, skal ikke komme og sige, at han solgte en halv million album, for det gjorde han ikke. You stupid fuck. Du har din fucking homeboy, der taler for dig, og din fucking kæreste sælger turnébilletter. Stop det. Knock it the fuck off«.

Og så det her:

»[Travis] kommer og siger, at han solgte mere end Nas og Kanye West, når han i virkeligheden sælger en billet til sin tour, der ikke har noget med hans musik at gøre  – nej, du fucking gjorde ej. Keep it the fuck real. Jeg ved, jeg er dén bitch, jeg ved, jeg er nummer et«.

Indtil videre har Travis Scott ikke svaret, mens Spotify har udsendt en udtalelse. Det er desuden værd at bemærke, at Nicki Minaj også selv har solgt sit album som del af diverse koncert-, merchandise-, plakat-, og Tidal-pakker – inklusive en pakke, der inkluderede album, plakat og tre måneders Tidal for fem dollar.

Læs også: ‘Queen’ går ikke nummer 1 i USA – Nicki Minaj anklager Travis Scott for snyd

Læs også: Pinligt: Nicki Minajs tilføjelse af ‘Fefe’ til ‘Queen’-tracklisten er ren desperation

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af