Jennifer Lopez spillede sine største hits til MTV VMA – med gæsteoptrædener fra Ja Rule og DJ Khaled

Jennifer Lopez optræden var et nik tilbage til den tid, hvor musikvideoer rent faktisk dominerede kulturen med udgangspunkt fra MTVs sendeflade, og ikke fra YouTube. Sangerinden spillede nemlig tidlige hits som ‘Waiting For Tonight’, ‘Jenny From The Block’ og ‘Love Don’t Cost A Thing’ med en sikkerhed, der ikke er blevet mindre med årene.

Sangerindens show var et længere medley, der startede med en veritabel pyramide af mandlige dansere i bar overkrop. Derfra viste Jennifer Lopez også en række af hendes egne dansemoves – og så var der gudhjælpemig også gæsteoptrædener af både DJ Khaled og Ja Rule. De agerede henholdsvis hypeman og gæsterapper (på remixes af ‘I’m Real’ og ‘Ain’t It Funny’).

Udover den optræden med klassikerne, modtog sangerinden også MTVs Video Vanguard Award, der svarer lidt til en Lifetime Achievement Award, der honorerer en hel karriere. Det var også på tide, kunne man sige, for de seneste år er prisen gået til yngre folk som Pink, Rihanna, Beyoncé og Kanye West.

Jennifer Lopez holdt en følelsesladet tale da hun modtog prisen, og virkede ægte rørt, da hun konstaterede, at hun »voksede op til MTV«.

Læs også: Se alle vinderne fra nattens MTV Video Music Awards

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af