Se Brockhampton indtage scenen med Pharrell under N.E.R.D.-koncert til ’Lemon’

Se Brockhampton indtage scenen med Pharrell under N.E.R.D.-koncert til ’Lemon’
Brockhampton og Pharrell via Kevin Abstracts Twitterprofil.

I weekenden stod N.E.R.D. på plakaten på årets britiske Reading Festival. Da Pharrell og hans kumpaner nåede til settets sidste nummer i form af sidste års Rihanna-featurede ’No One Ever Really Dies’-single ’Lemon’, fik han festligt selskab på scenen af sine »little brothers«: Brockhampton.

BBC Music har delt en video af Brockhamptons glade, lille cameo. Hiphop-boybandet danser rundt bag Pharrell (læg særligt mærke til Jabaris halvbedøvede, hel-geniale ansigtsudtryk samt Joba, der kører høje knæløft og ditto albuer under sin afblegede grydefrisure) og griner til hinanden med vaskeægte fanboy-miner. Sidstnævnte er ligeledes blevet foreviget via et billede af boybandets møde med Pharrell, hvor samtlige medlemmer ser mere eller mindre akavede ud, mens Pharrell helt køligt står med håndfladerne mod hinanden og kigger i kameraet.

Se optrædenen herunder efterfulgt af en række tweets fra Brockhamptons Kevin Abstract, der giver et ganske udmærket billede af, hvordan det føles at være Pharrell Williams’ »little brother«.

Læs også: Brockhampton endelig klar med nyt album: ‘Iridescence’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af