Tame Impalas Kevin Parker deler oplevelser fra studiet med Travis Scott og Kanye West

Tame Impalas Kevin Parker deler oplevelser fra studiet med Travis Scott og Kanye West
Kevin Parker.

Ikke siden 2015’s mesterlige ‘Currents’ er der kommet nyt materiale fra Tame Impala. Hovedarkitekten bag det australske psych-orkester, Kevin Parker, har dog ikke ligget helt på den lade side i mellemtiden. Siden har han blandt andet været i studiet med Travis Scott, Kanye West og Kendrick Lamar. Som man jo er. I et nyt interview med Billboard deler han ud af disse oplevelser.

»Det er intenst, fordi det er det mest larmende, jeg nogensinde har hørt. Jeg har aldrig hørt musik blive afspillet så højt i mit liv, og kommer formentlig aldrig til det igen. Altså, vi snakker kæmpe højtalere«, siger Kevin Parker om at være i studiet med Travis Scott og de 10-20 andre, som der ofte også var til stede. For to uger siden udgav Travis Scott sit tredje album ‘Astroworld’, hvorpå Kevin Parker er krediteret som co-writer og co-producer på ‘Skeletons’.

På ‘Violent Crimes’ fra Kanyes ‘Ye’-album figurerer Kevin Parker også på krediteringslisten. Selv forklarer han, at det var en smule uklart, hvad hans forskellige bidrag i studiet med en »super chilled-out« Kanye ville blive brugt til. Om ikke andet var det en dream-come-true-oplevelse for Tame Impala-frontmanden, som var »completely starstruck« i mødet med Mr. West.

Afslutningsvis i interviewet serverer Kevin Parker også lidt gode nyheder til eventuelt hungrende Tame Impala-fans: »Jeg kan ikke sige for meget. Men det er mit primære fokus lige nu. Alt, jeg kan sige, er, at det er tilbage som mit primære fokus«.

Du kan læse hele interviewet med Billboard HER.

Læs også: Efter ’Astroworld’: Er Travis Scott mest Khaled eller mest Kanye?

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af