Hør Bhad Bhabies debut-mixtape ’15’ – nu er hun ikke længere ‘cash me ousside’-pigen

Hør Bhad Bhabies debut-mixtape ’15’ – nu er hun ikke længere ‘cash me ousside’-pigen
Bhad Bhabie. (Foto: Xavier Sotomayor of Goodboy Shady)

Vejen fra internetsensation til rapper er kortere end nogensinde, og Danielle Bregoli er det levende bevis.

Oprindelig var hun kendt som »cash me ousside«-pigen, der inviterede Dr. Phils publikum uden for for at slås og dermed gik viralt. Men Bregoli var usædvanlig hurtig til at forvandle meme-status til hiphopkarriere. Hun landede hurtigt en pladekontrakt, og efter en række singler har hun nu udgivet sit første mixtape, ’15’.

Her finder du singler som ‘Hi Bish’, med et rungende beat af Soundcloudrap-produceren Ronny J, den stærke Ty Dolla Sign-gæstede kærlighedssang ‘Trust Me’ og ‘Gucci Flip Flops’ med Lil Yachty. Derudover gæstes det 15 sange lange mixtape også af YG, Lil Baby og City Girls, der senest blev samplet på Drakes ‘In My Feelings’.


Bhad Bhabie
skulle i øvrigt have været i København tidligere i år og spille på den nye Hafnia Zoo-festival. Den blev dog aflyst, men måske kommer der en turné i kølvandet på denne udgivelse, så man kan se det her internet-fænomen manifestere sig i fysisk form.

Læs også: Attack of the memes: Hvad siger Big Shaq, Bhad Bhabie og Brain$ om hiphoppens fremtid?

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af