Maroon 5 får tjansen som musikalsk indslag til næste års Super Bowl

Maroon 5 får tjansen som musikalsk indslag til næste års Super Bowl
Maroon 5.

Maroon 5 kommer næste sommer til Aalborg, hvor de skal spille i Mølleparken. Inden da skal de dog lige forbi Mercedes-Benz Stadium i Atlanta, der kan huse på den gode side af 70.000 mennesker, og sende et popfyrværkeri afsted under halvlegen til den 53. Super Bowl – det skriver New York Times og Billboard, selv om nyheden ikke er endeligt bekræftet endnu.

Det betyder altså også, at Bruno Mars’ ellers glimrende – og selvfølgelig noget usandsynlige – forslag om at sende et dreamteam af Atlanta-rappere afsted på deres hjemmebane ikke bliver til noget. Det kunne ellers have været blæret.

Men mon ikke, at Adam Levine og resten af Maroon-drengenes efterhånden betragtelige hitparade er et meget godt bud, hvis man vil forsøge at matche Justin Timberlakes storladne optræden fra tidligere i år.

Super Bowl 53. foregår den 3. februar.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af