Top Tracks: Hør ugens 10 bedste nye sange – Chinah, TDE-rapper og fransk drømmepop

Ugen har budt på masser af ny musik – stort og småt. Vi giver dig et overblik over de bedste nye numre her.
Top Tracks: Hør ugens 10 bedste nye sange – Chinah, TDE-rapper og fransk drømmepop
Hamzaa.
Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

1. Munya ‘Hotel Delmano’

Der er noget nærmest overjordisk over Munyas drømmepoppede ‘Hotel Delmano’. Den fransk-canadiske sangerinde, der borgerligt går under Josianne Boivin, beskriver da også selv sin »new synth folk«-musik som fra en anden verden, hvor tempereret varme danser dovent om ømme hjertestrenge. ’Hotel Delmano’ er førstesinglen fra Munyas kommende ’Delmano’-ep, der rammer de digitale hylder den 5. oktober.


2. Lillebittebock ’40’

Lillebittebock funderer over, om han overhovedet når at se de 40 år på ’40’, hvor han hudløst forklarer om sit anstrengte forhold til moren. Det er sjældent at høre et Soundcloud-lydende stortalent i Danmark tematisere så stærk tobak, men det er ikke noget nyt for Adam Abbas Bock, der i et afsnit af Standard-podcasten forklarer, at han er vant til at italesætte sine følelser, fordi han har gået til psykolog i årevis.

Hør sangen på Spotify HER.


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

3. MoStack ‘Litness’

Snitfladen mellem rap og sang, afrobeat og dancehall nyder kronede dag på UK-rapscenen, hvor navne som J Hus og Mr Eazi efterhånden er ved at være fasttømrede navne. Til den obligatoriske liste kan man så småt tilføje MoStack, der med ’Litness’ fremviser en lækkert fusioneret varmblodssag fuld af olietønder og dansegulvsvenlige hooks.


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

4. Nao feat. Sir ‘Make It Out Alive’

‘Make It Out Alive’ kredser om den forandring, man undergår i sine sene tyvere, som Nao netop bakser med i skrivende stund. For to år siden leverede den britiske sangerinde et debutalbum i spændet mellem retrofuturistisk r’n’b og en mere gylden soul-vibe, der atter engang gør god figur her med TDE’s r’n’b-skjald Sir på visit. ’Make It Out Alive’ er fra Naos næste album, der skulle stå klar senere i år.


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

5. Hamzaa ’You’

19-årige, britiske Hamzaa besidder et vokalbånd så modent og sprængfyldt med talent, at det er naturstridigt. Af samme årsag har hun ikke brug for mere end lidt akustisk guitar og dæmpet percussion til at agere kulisse for linjer som »They say that you’re forbidden / but you’re fruit to me«. Hold øje med hende her.


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

6. Chinah ’Strange Is Better’

Alt tyder på, at Chinah er klar til at lægge den let pastelfarvede pop på hylden. I juni udgav trioen singlen ’Yeah Right’, der varslede en ny, drømmeknusende retning væk fra den velkendte utopi. Det dunkle stilskifte fortsætter på ’Strange Is Better’, der lander med annonceringen om Chinahs debutalbum ’Anyone’. Det kommer til november – samme måned som bandet giver koncert i landets fire største byer.


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

7. Reason ’Better Dayz’

Nyeste dreng i TDE-klassen hedder Reason, som vi bød velkommen til tidligere på måneden. Nu er California-rapperen klar med ’Better Dayz’, hans blot anden officielle single, der ligesom debutnummeret positionerer ham som en slags gadeklog dokumentarist indgroet i betonen. Han passer som fod i hose hos Top Dawg.


Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

8. Anemone ’Daffodils’

Anemones solblegede ’Daffodils’ skyder frem som et barokt stykke psychpop, der rammer balancen mellem det drømmende og deliriske. Den canadiske kvintet med forsanger Chloé Soldevila i front har taget sit kunstnernavn fra en The Brian Jonestown Massacre-song, hvilket nok er forklaringen på, at de lyder som en mere æterisk version af Tame Impala med kvindelig vokal.


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

9. Mick Jenkins ‘What Am I to Do’

Hvor ’Bruce Banner’ var et manifest om, at Mick Jenkins kan spille hårdt mod hårdt på et knastørt boom bap-beat, er ’What Am I to Do’ en påmindelse om, at den åndeligt opvakte Chicago-rapper også mestrer mere saftig, drømmende funk-rap produceret af Kaytranada. Singlen er anden forsmag på Jenkins’ albumtoer ’Pieces of a Man’, der skulle lande til efteråret.


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

10. Ozuna feat. Akon ‘Coméntale’

Puertoricanske Ozuna er en af tidens markante stemmer i latinpop, som blandt andet har slået pjalterne sammen med Cardi B. Denne gang hiver han gode gamle Akons bittersøde falset med ind på ’Coméntale’ til en åleglat, vuggende sag med crossover-potentiale. Sangen er fra Ozunas ugegamle album ’Aura’.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af