Top Tracks: Hør ugens 10 bedste nye sange – Ella Mai, Mitski og Travis Scott-højdepunkt

Ugen har budt på masser af ny musik – stort og småt, dansk og udenlandsk. Vi giver dig et overblik over de bedste nye numre her.
Top Tracks: Hør ugens 10 bedste nye sange – Ella Mai, Mitski og Travis Scott-højdepunkt
Ella Mai.
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

1. Travis Scott feat. James Blake, Kid Cudi & Stevie Wonder ’Stop Trying to Be God’

Travis Scotts nye album ‘Astroworld’ lyder som en forlystelsespark på månen med tonsvis af psykedeliske rutsjebanesving og velkuraterede features. I kunstnerisk centrum står den episke odyssé ’Stop Trying to Be God’, der betager med Kid Cudis melankolske brummen, Stevie Wonders mundharmonika og James Blakes dybfølte croon.


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

2. Sjæl I Flammer ’Albuer og egoisme’

Anders Winkler og Jens Rubin fra den fynske duo Sjæl I Flammer, der er en del af Vellness Plader-kollektivet, laver stadig blåøjet 80’er-pop – og de er stadig fandens gode til det. Hør bare nyskuddet ’Albuer og egoisme’, hvor makkerparret atter blænder op for vuggende basgange og skæve sangtekster med dertilhørende kitschet musikvideo.


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

3. Adrianne Lenker ’Cradle’

Sidste år var Big Thiefs afpillede ’Capacity’ et af de formidable album, vi missede. I år står gruppens frontkvinde Adrianne Lenker snart klar med soloværket ’Abysskiss’ (5. oktober), hvorfra singlen ’Cradle’ stammer: En akustisk lullende sag, der dunster af skovbryn og dybe tanker.


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

4. Ella Mai ’Trip’

Inden sommeren 2018 blev overtaget af Drakes ‘In My Feelings’-feber, stod den i Ella Mais tegn med ‘Boo’d Up’, der blev et viralt r’n’b-hit et helt år efter sin udgivelse. Mange spåede den engelske sangerinde til at være et one-hit wonder, men ikke hvis det står til ’Trip’: En silkeskåren og klassisk r’n’b-ballade, der svajer i et mere melankolsk terræn end breakout-hittet.


Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

5. Kendrick Lamar & SZA ‘All the Stars’ (Eloq Remix)

Eloq har mange jern i ilden som både eftertragtet dj og en tredjedel af gruppen AV AV AV, men han bliver heldigvis aldrig for fin til lige at lufte et remix i ny og næ. Denne gang har August Fenger haft Kendrick Lamar og SZA’s ’All the Stars’ fra ’Black Panther’-soundtracket i kværnen, som der er kommet et særdeles sprødt resultat ud af med 4/4-trommer.


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

6. Marissa Nadler ‘Blue Vapor’

Sommeren er langt fra overstået, men det er der ingen, der har fortalt Marissa Nadler. På den stærkt blåtonede ’Blue Vapor’ tager den amerikanske singer/songwriter nemlig vemodigt forskud på efteråret med rastløs guitar, delikat vokal og ominøs saxofon. Singlen stammer fra Nadlers snarlige album ’For My Crimes’, der lander den 28. september.


Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

7. Reason ‘The Soul’

Tag godt imod California-rapperen Reason, der er den nye dreng i TDE-klassen. Hvis debutnummeret ’The Soul’ er et pejlemærke for hans signaturlyd, kan vi forvente rå, sulten og lyrisk orienteret conscious-rap over fantastiske soul-beats. Vi er spændt på at høre mere.


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

8. Mitski ‘Two Slow Dancers’

Det er nok næppe gået den trofaste Soundvenue-læser forbi, at vi glæder os ustyrligt meget til Mitskis nye album ’Be the Cowboy’, der lander i næste uge. Vi kårede den intense ’Geyser’ til halvårets andenbedste udenlandske track, ligesom den discolænende ’Nobody’ hamrede forventningerne op. Den smukt hjemsøgende albumlukker ’Two Slow Dancers’ er ingen undtagelse.


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

9. Mick Jenkins ‘Bruce Banner’

»Honestly, can’t nobody come for me ‘cept Kendrick«. Åbningsordene er enorme på Mick Jenkins’ dunkle ‘Bruce Banner’, der refererer til Hulks nonmonstrøse, borgerlige skikkelse. Selvtilliden hos den åndeligt opvakte Chicago-rapper fejler altså ingenting, selv om han trods et par ep’er er gået lidt i glemmebogen siden 2016’s debutalbum ’The Healing Component’. Heldigvis ser han ud til at være på krigsstien igen – mon et nyt album er rundt om hjørnet?


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

10. Lindstrøm ‘Blinded by the LED’s’

Gode gamle Hans-Peter Lindstrøm er tilbage for gud ved hvilken gang med et kalejdoskopisk og dronende potpourri af disco og funk på den knap syv minutter lange ’Blinded by the LED’s’. Tracket agerer forsmag på den norske magikers udsolgte live-shows i Oslo senere på måneden, hvor han fyrer op for intet mindre end 20 analoge synthesizere og trommemaskiner. Hvem der bare kunne deltage.

Læs også: Hør ugens fem vigtigste nye album – bl.a. Trippie Redd og Tirzah

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af