Young Thug udgiver ep’en ‘On the Rvn’ – Elton John (!) og Jaden Smith gæster

Young Thug udgiver ep’en ‘On the Rvn’ – Elton John (!) og Jaden Smith gæster
Young Thug.

Det er kun en lille måned siden, Young Thug udgav det ujævne, glimtvis geniale ‘Slime Language’-album, men nu er han altså allerede klar med ep’en ‘On the Rvn’. Og det er ikke en hvilken som helst udgivelse, for ‘On the Rvn’ skulle eftersigende være et konceptalbum om Young Thugs igangværende retssag, hvor gæsterne spiler forskellige roller i retssagen.

Det koncept ser til gengæld ud til at være meget løst gennemført, og ved første lyt er det her ikke så konceptuelt, som man måske havde troet. Men det er stadig en pænt vanvittig gæsteliste, for udover at Atlantas nye poptrap-kronprins 6lack dukker op, får vi et par ret uventede features i form af Will Smiths excentriske søn Jaden Smith samt ingen ringere end Elton John. Sidstnævnte samarbejde virker måske helt bizart, men faktisk har Young Thug tidligere i år præsenteret det ret fantastiske remix af ‘Rocket Man’, som her på ep’en har fået titlen ‘High’.

‘On the Rvn’ ser dog ikke ud til at være helt færdig endnu, for Young Thug har netop tweetet, at Migos-medlemmet Offset egentlig gæster åbningsnummeret. Det gør han altså ikke lige nu, men det skulle fikses snart.

Young Thug er for tiden sigtet for en meget, meget, meget lang række narkorelaterede lovovertrædelser, hvilket kan give ham helt op til ti års fængsel. Han blev faktisk anholdt på selve dagen for sin seneste albumrelease.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af