6ix9ine idømt fire års prøvetid for krænkelse – hans livvagt skudt få timer efter

6ix9ine idømt fire års prøvetid for krænkelse – hans livvagt skudt få timer efter
6ix9ine.

6ix9ine undgik fængselstid, da der i går blev afgivet dom i Brooklyn-rapperens sag om at have uploadet videoer af en person, der har seksuelt samvær med en mindreårig.

Dommeren valgte ikke at følge anklagerens anbefaling om at give rapperen tre års fængsel og kræve, at han registrer sig som en sexforbryder, men idømte ham i stedet fire års prøvetid (hvoraf et år allerede er aftjent) og 1000 timers samfundstjeneste. Som del af domsafsigelsen fik rapperen også forbud mod at dele seksuelle eller voldelige billeder af kvinder eller børn.

I 2015 erklærede 6ix9ine sig skyldig i at have udgivet videoer af ham selv, der har samleje med en 13-årig pige. Han var 18 år på daværende tidspunkt. Han blev dengang idømt en streng prøveløsladelse, der blandt andet krævede, at han ikke begik kriminalitet. Han brød aftalen to gange og stod altså derfor potentielt til at afsone sin dom i et fængsel.

Få timer efter domsafsigelsen var 6ix9ine igen i lovens søgelys, da hans livvagt blev skudt. Det skete da 6ix9ine mødtes med en chef for pladeselskabet 10k Project Records. Mødet tog en uventet drejning, da rapperens slæng blev bedt om at vente uden for, mens mødet fandt sted. Det resulterede ifølge TMZ i en konflikt mellem chefens livvagt og 6ix9ines hold, der endte med, at livvagten fra pladeselskabet trak sin pistol og skød en af rapperens mænd.

Læs også: Generation moshpit: Hvordan en ny bølge af rappere og fans har ændret hiphopkoncerten

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af