Kanye siger farvel til politik: »Mine øjne er nu vidtåbne«

Kanye siger farvel til politik: »Mine øjne er nu vidtåbne«
Kanye West i Det Hvide Hus. (Foto: Oliver Contreras - Pool/Getty Images)

I løbet af 2018 har Kanye West forarget mange med sine udtalelser og MAGA-kasketten, og ingen rynkede for alvor på næsen, da der forleden kom en historie om, at Kanye havde designet en række merchandise til en ny organisation i USA, Blexit, der opfordrer unge sorte til at forlade Demokraterne.

I en ny række tweets skriver Kanye dog, at han intet har med Blexit at gøre – han introducerede blot stifteren Candance Owens for den designer, der har lavet organisationens logo.

»Jeg ville aldrig associeres med Blexit. Jeg har intet med det at gøre«, skriver Kanye, som i det afsluttende af fem tweets pointerer, at han fra nu af vil distancere sig selv fra politik:

»Mine øjne er nu vidtåbne, og jeg har indset, at jeg er blevet brugt til at sprede budskaber, jeg ikke tror på. Jeg distancerer mig selv fra politik for at fokusere fuldt ud på at være kreativ«.

Det vides naturligvis ikke, hvor og i hvilken forstand, Kanye helt præcist mener at være blevet ‘brugt’, men måske det her betyder farvel til MAGA-kasketten? Det vil tiden vise.

Kanye West nye album ‘Yandhi’ er pt. sat til at udkomme 23. november.

Læs også: Se Kanye Wests monolog i Det Hvide Hus – om alt fra bipolaritet til Apple-flyvere

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af