Se Ariana Grande synge musical i første tv-optræden siden bruddet med Pete Davidson

Se Ariana Grande synge musical i første tv-optræden siden bruddet med Pete Davidson
Ariana Grande synger 'Wicked'.

Det ligger i Ariana Grandes blod at synge musical – hendes stemme har alle de der teatralske træk, der gør det hele lidt over the top. I går var popstjernen gæst i en årlig tv-special, der hylder musicalen ‘Wicked’, og her fik den fuld spade med Broadway-nummeret ‘The Wizard and I’.

Tv-programmet ‘A Very Wicked Halloween’ blev naturligvis sendt i forbindelse med Halloween, da ‘Wicked’ handler om hekse.

Optrædenen er Ariana Grandes første tv-sang siden bruddet med Pete Davidson, og til næste år er popstjernen klar til at synge meget mere live, da hun for nyligt annoncerede en ‘Sweetener World Tour’, der indtil videre består af en masse koncerter i USA og Canada fra marts-juni. Så hun er altså færdig med Amerika lige midt i den danske festivalsæson.

Læs også: Pete Davidson kan godt joke om bruddet med Ariana Grande

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af