Se danske Selma Judiths intime harpe-cover af Jorja Smith

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Selma Judith er noget af et multitalent: Hun laver film, skaber sanselig og moderne r’n’b’, og så spiller hun også harpe. De to sidste elementer bliver forenet i denne nye video, hvor Judith spiller et intimt harpe-cover af Jorja Smiths 2016-sang ‘A Prince’ – videoen er optaget i Grand Teatret.

Judith har følgende at fortælle til Soundvenue om valget af netop dette nummer: 
»Jeg valgte netop dette Jorja Smith-nummer på grund af den intensitet og ærlighed, nummeret emmer af. Kærlighedsforhold kan have en tendens til at generere en masse små spil, der kan ende med at stjæle al fokus fra individerne i forholdet, og i stedet lægger man nu al sin energi i de små manipulative spil. Udover dette synes jeg, at der er en tyk stemning af ‘stilheden før stormen’ i nummeret, som jeg sætter stor pris på; det meget ærlige og egentlig jordnære i det øjeblik, hvor det går op for en, at forholdet ikke kommer til at fungere. Man er måske ikke stærk nok til at afslutte forholdet eller klar til det, men man ved, at det kommer til at slutte. Det er en meget smuk følelse, synes jeg, den er meget menneskelig. Men altså… først og fremmest er det da fordi, at sangens musikalske udtryk er mega gennemarbejdet, den er lige så stemningsfuld som den er kontrapunktisk i sit forhold til teksten. Det spændingsfyldte kontra det opgivende (ja, jeg håber på, at min dansklærer fra gymnasiet læser dette og giver mig den kredit, jeg altid drømte om, hun ville give mig)«.

Vil man opleve coverets ophav, spiller britiske Jorja Smith på torsdag koncert i Store Vega – der er dog udsolgt.

Læs interview: Hold øje med Selma Judiths sanselige r’n’b: »Det her projekt er godt, så fuck mig lige nu«

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af