T.I. overtager Det Hvide Hus med Melania Trump-lignende stripper i ny album-trailer

T.I. overtager Det Hvide Hus med Melania Trump-lignende stripper i ny album-trailer
T.I.

»Melania Trump tog ikke med præsidenten til Mar-a-Lago denne weekend, hvilket fik en del mennesker til at undre sig…«, lyder det fra en skeptisk speakerstemme, mens vi ser Donald Trump smutte ind i sin helikopter.

I næste klip ser vi ingen ringere end T.I., der ser helikopteren lette fra ”sit” kontor i Det Hvide Hus. Han sætter sig mageligt i Trumps stol, tænder en cigar og nyder synet af en kvinde, der ligner Melania Trump til forveksling, iklædt en jakke (og kun en jakke) med skriften ’I really don’t care, do u?’ – præcis ligesom den, Melania selv (til stor forargelse) tidligere på året var iført, da hun besøgte to detentionscentre for migrantbørn.

Melania-lookalike-stripperen smider jakken, sætter sig splitternøgen på skrivebordet – nå ja, og stikker ”sin mands” portræt en fed finger ved at spraye det med rød maling.

Således går det ned i traileren til T.I.’s nye album, ’Dime Trap’, der landede forrige fredag. T.I. har delt den lille video via Twitter med teksten: »Kære 45, jeg er ikke Kanye«. En direkte hilsen til Donald Trump, der er USA’s 45. præsident og som bekendt Kanyes nye kammersjuk.

En talskvinde for Donald Trump ved navn Stephanie Grishman udtaler om videoen: »Uanset om du kan lide det eller ej, hun er førstedame, og det her er Det Hvide Hus. Det er respektløst og modbydeligt at portrættere hende på denne måde på grund af politik. Disse slags vulgære angreb fremmer kun splittelsen i vores land – det er nødt til at stoppe«.

Læs også: Oversete hiphopklassikere #4: T.I. grundlægger og navngiver trap-genren (2003)

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af