Kim Kardashian om Kanye West og Donald Trump: »Han er den værste til at kommunikere«

Kim Kardashian om Kanye West og Donald Trump: »Han er den værste til at kommunikere«
Kanye West og Kim Kardashian West. (Foto: Jamie McCarthy/Getty Images)

For et par uger siden lukkede Kanye West ned for sin ellers hæsblæsende tid som politisk debattør, der bød på ikke så få – lad os bare sige – mildt klodsede episoder.

»Jeg distancerer mig selv fra politik og fokuserer fuldstændigt på at være kreativ«, skrev Kanye dengang på Twitter.

Og nu er Kanyes bedre halvdel, Kim Kardashian, så kommet ham til undsætning i et egentlig ret så sympatisk forsøg på at forklare husbondens til tider mærkværdige udmeldinger.

»Han er meget misforstået. Han er den værste til at kommunikere«, indleder Kim Kardashian sit forsvar for Kanye i et interview med den prominente CNN-vært Van Jones.

»Han er ikke særligt politisk, faktisk, han kan bare godt lide Donald Trumps personlighed, men kender ikke til hans politik. Så jeg har undervist ham på det seneste«, siger Kardashian med et smil på læben.

»Jeg ved godt, at det er ret forvirrende, for når man ser en bære en rød hat (‘Make America Great Again’-kasketten), tænker man, at personen støtter det. Men Kanye kæmper egentlig bare for tankefrihed og friheden til at kunne lide en person, selv om det ikke er det populære valg«.

Du kan selv se fem bidder fra interviewet herunder. Og så er det desuden værd at bemærke, at den gode Kanye selv har delt videobidderne på sin Twitter. Man må altså næsten gå ud fra, at han derfor siger god for sin hustrus udlægning af hans (manglende) politiske kommunikationsevner. Det er nok også bedst.

Læs også: Kanye West udskyder ‘Yandhi’ endnu engang.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af