Miley Cyrus og Mark Ronson satte gang i julestemningen i ‘Saturday Night Live’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Miley Cyrus og Mark Ronson var musikalske gæster i gårsdagens julede sæsonafslutning på ‘Saturday Night Live’, og duoen gik all in på julestemningen med deres cover af John Lennons julesang ‘War Is Over’, som de fremførte sammen med Lennons søn Sean Ono Lennon.

De spillede også deres nye nummer ‘Nothing Breaks Like a Heart’, som er første single fra Mark Ronsons kommende album, der angiveligt kommer til at være fyldt med »sad bangers«. Albummet har fået titlen ‘Late Night Feelings’ og udgives til marts næste år.

Gårsdagens ‘Saturday Night Live’ blev hostet af Matt Damon, der vendte tilbage til New York-showet for første gang i 16 år. Han stod da også for nogle af sæsonens mest gennemførte sketches, blandt andet to geniale parodier på Chris Hemsworth og Matthew McConaughey i en morsom sketch om Oscarvært-auditions.

Læs også: Miley Cyrus bekræfter rolle i den nye sæson af ’Black Mirror’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af