Se ‘Saturday Night Live’ holde Oscarvært-auditions i morsom sketch

Oscar-akademiet er i alvorligt tidspres med at finde en ny vært til prisuddelingen i februar 2019 efter Kevin Harts kontroversielle exit tidligere på måneden.

I går aftes valgte ‘Saturday Night Live’ at byde ind med en række morsomme audition-bånd, som giver en smagsprøve på, hvordan showet ville se ud, hvis folk som Chris Hemsworth og Matthew McConaughey fik lov til at styre løjerne.

‘Saturday Night Live’-holdet inkarnerede også blandt andre populære Tiffany Haddish, Ellen Degeneres og Hannah Gadsby, der alle er blandt spidskandidater til virkelighedens show. Det var dog aftenens vært, Matt Damon, der stjal showet med to rammende imitationer af Hemsworth og McConaughey.

Oscar-uddelingen løber af stablen den 25. februar, og lige nu er favoritten til værtsstillingen… ingen!

Læs også: Oscar-vært søges: Hvem tør nu tage det værste job i Hollywood?

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af