Phlake annoncerer deres største indendørskoncert hidtil

Phlake annoncerer deres største indendørskoncert hidtil
Phlake.

Forrige sommer åbnede Phlake Orange Scene på Roskilde Festival. Og meget større bliver det nok ikke. Men mindre kan også gøre det, og nu har den danske duo annonceret deres største indendørskoncert hidtil.

Den 9. november 2019 indtager forsanger Mads Bo Iversen og producer Jonathan Elkjær nemlig Royal Arena og omdanner den for en stund til ‘Phlake Mansion’. Og makkerparret pakker på ingen måde egne forventninger ind.

»Showet bliver det største og vildeste, vi nogensinde har lavet. Udover en masse ny musik, et kæmpe lysshow og hemmelige gæster, kan man både forvente nærværende elementer fra vores siddende koncerter samt en kæmpe Phlake-dansefest, der med spejlkugler, lummerhed og neonlys sigter efter hofterne«, siger Elkjær i en pressemeddelelse.

Billetsalget starter 12. december kl. 10.00 via Ticketmaster.dk.

Phlake (DK)
9. november
Royal Arena
Billetpris: 275 / 320 / 395 kr.

Læs anmeldelse: Phlake ‘Weird Invitations’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af