Bikstok udgiver ny single og annoncerer turné – hør ’Gondolagoz’

Bikstok udgiver ny single og annoncerer turné – hør ’Gondolagoz’
Bikstok.

Hvis du kan lide Bikstok, starter din weekend ganske enkelt fremragende ud, for dancehall-kongerne har i dag udgivet en spritny fredagssingle med titlen ’Gondolagoz’ – og samtidig annonceret, at de er ved at pakke tourbussen.

Der er ikke meddelt datoer eller spillesteder for den kommende turné endnu, men vi ved, at Eaggerman, Pharfar og Blæs Bukki får selskab af dj Simon Dokkedal (Den Sorte Skole) samt Abas på trommer.

Der er, på den positive måde, ikke meget nyt under solen på ’Gondolagoz’, der med skæve linjer og et bragende og aldeles dansevenligt beat følger den veltestede formel, der har givet os så mange Bikstok-ørehængere.

»Gondolagoz er et kraftråb, alverdens platheder samlet et sted, en mentalnedsmeltning, men også den ultimative hyldest til kosmos. Gondolagoz er præcis, hvad dommerne burde sige i X-Factor, i stedet for altid at sige, at det hele er ‘fantastisk’,« siger Blæs Bukki i en pressemeddelelse.

Bikstok vækkede sidste år appetitten med nogle få koncerter, og det tydede da også på, at der kunne være mere på vej til trioens sultne fans, som nok håber, at 2019 byder på flere nye numre. ‘Gondolagoz’ er gruppens første udgivelse siden ‘Uranium’ i 2015.

Læs også: Ude nu: Her er ugens fem vigtigste nye album

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af