Blocboy JB sagsøger Fortnite-skabere over dansetrin

Blocboy JB sagsøger Fortnite-skabere over dansetrin
Blocboy JB. (Foto: Getty Images/Neilson Banard)

Blocboy JB har tidligere luftet tanken om at sagsøge Epic Games, som står bag det ultrapopulære computerspil Fortnite, fordi de angiveligt har stjålet hans dansetrin. Nu har han så gjort alvor af truslen, skriver TMZ.

Blocboy JB’s såkaldte ’Shoot’-dans, hvor han danser rundt på et ben og pumper den ene arm, gik viralt i 2017, og sidste år blev den så tilføjet til Fortnite under navnet ‘Hype’. Det var han ikke specielt tilfreds med, og han gik til Twitter med spørgsmålet »Should I sue Fortnite or nah«.

Rapperen fastholder, at han opfandt dansen, men da han ikke har registreret copyright på den, må tiden vise, om han kan få ret i sin sag. Han forsøger nu angiveligt at skaffe sig rettighederne til dansetrinene.

Det er ikke første gang, at Fortnite-skaberne sagsøges over en dans. Alfonso Ribeiro, som populariserede Carlton-dansen i ’The Fresh Prince of Bel-Air’, og rapperen 2 Milly har begge hevet Epic Games i retten.

Læs også: Se Post Malone, YG og BlocBoy JB dukke op som surprise-gæster til Drake-koncert

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af