Se Post Malone, YG og BlocBoy JB dukke op som surprise-gæster til Drake-koncert

Se Post Malone, YG og BlocBoy JB dukke op som surprise-gæster til Drake-koncert
Post Malone.

Drake og Migos’ fællesturné, der går under navnet Aubrey and the Three Migos, har haft både negative og positive overraskelser. Sceneshowet har imponeret, og gæster som Travis Scott og Lebron James har før kigget forbi, men samtidig er en række stop blevet aflyst af uklare årsager.

Men i weekenden var det endnu engang de positive historier, der vejede over. Der var nemlig hele tre hiphopstjerner, der dukkede op som overraskelser til koncerten i Inglewood. Post Malone spillede ‘Congratulations’, YG gav den med ‘Big Bank’, og BlocBoy JB var der selvfølgelig med hittet ‘Look Alive’ sammen med Drake.

Netop Drake har forholdsvis travlt for tiden. Udover den stort anlagte turné med Migos har han også netop optrådt i videoen til Travis Scott-sangen ‘Sicko Mode’, gæstet Lil Baby og Gunnas ‘Never Recover’ og endda pludselig været med på Bad Bunnys latin trap-banger ‘MIA’. Samtidig simrer hans beef med Pusha-T igen, efter at både Drake og Pusha-T har givet interviews med ny info om konflikten.

Læs også: Den ventede musikvideo til Travis Scotts ‘Sicko Mode’ er visuelt overdådig

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af