Den franske rapper MHD aflyser sin koncert i København

Den franske rapper MHD aflyser sin koncert i København
MHD. (Foto: OJOZ / Universal Music Group)

Det var meningen, at MHD skulle give sit tredje show på dansk jord onsdag aften i Den Grå Hal i København – dén koncert er nu aflyst.

Den franske rapper har tidligere spillet exceptionelt medrivende koncerter i Store Vega og på Roskilde Festival, og denne gang skulle han endda ankomme med det stærke album ’19’ i baggagen. Men for lidt over en uge siden kom det frem, at MHD var blevet anholdt i Paris i forbindelse med et brutalt mord. Og nu har rapperen altså meldt ud, at han ikke kommer til Danmark alligevel. Det melder koncertarrangøren LiveNation ud via et opslag på koncertens Facebook-event.

Den officielle udtalelse fra den franske kunstners management lyder således:
»Vi er kede af at informere, at MHD’s planlagte koncert i Den Grå Hal i København den 30. januar 2019 ikke kommer til at finde sted grundet omstændigheder hinsides vores kontrol. Vi arbejder aktivt for at finde en ny dato i København så hurtigt som muligt. Vi sætter pris på din tålmodighed og forståelse og undskylder oprigtigt for enhver ulejlighed«.

Der er i skrivende stund ikke sat nogen dato for en ny koncert, og alle billetkøbere vil derfor få refunderet deres billetter.

MHD’s bil blev set på gerningsstedet for et mord sidste sommer, hvor en mand blev tæsket og knivstukket af en stor gruppe mænd, indtil han døde. MHD er tiltalt for uagtsomt manddrab, men nægter sig skyldig, skriver det franske nyhedsbureau AFP.

Læs interview: Frankrigs nye rapstjerne MHD har opfundet sin egen genre: »Man behøver ikke forstå teksterne for at elske musikken«

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af