Koncertaktuelle MHD anholdt i forbindelse med brutalt mord i Paris

Koncertaktuelle MHD anholdt i forbindelse med brutalt mord i Paris
MHD. (Foto: OJOZ/Universal Music Group)

Om præcis to uger – den 30. januar – skal MHD spille sin tredje koncert på dansk jord i Den Grå Hal. Han har tidligere leveret helt fantastiske liveshows i Store Vega i efteråret 2017 og på Roskilde Festival i sommeren 2018.

Men nu kan der opstå tvivl omkring den kommende koncert. Den franske rapper er blevet anholdt i Paris i forbindelse med et særdeles brutalt mord – det fortæller den franske avis Le Point.


MHD
med det borgerlige navn Mohamed Sylla er specifikt tilbageholdt i forbindelse med et banderelateret mord på en 23-årig mand, der fandt i juli. Offeret blev tæsket og stukket ihjel af omkring 12 overfaldsmænd, og dele af episoden blev filmet. Det er et exceptionelt brutalt overfald, der fortsatte, selv da redningsfolk forsøgte at holde liv i offeret.

Det vides endnu ikke præcis, hvilken rolle MHD spiller i sagen. Le Point rapporterer blot, at rapperen har været til stede på gerningsstedet, og at han er blevet anholdt i den forbindelse.

Læs interview: Frankrigs nye rapstjerne MHD har opfundet sin egen genre: »Man behøver ikke forstå teksterne for at elske musikken«

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af