Hør Oscar-vinderes soundtrack til Susanne Biers ‘Bird Box’

Hør Oscar-vinderes soundtrack til Susanne Biers ‘Bird Box’
'Bird Box'. (Foto: Netflix)

Trent Reznor er naturligvis mest kendt for Nine Inch Nails, men det seneste årti har han også beskæftiget sig meget med soundtracks i fællesskab med makkeren Atticus Ross.

Det hele startede med soundtracket til David Finchers Facebook-film ‘The Social Network’, hvilket i 2011 resulterede i en Oscar for bedste score til Reznor og Ross. Siden har de lavet musik til Fincher-film som ‘Gone Girl’ og ‘The Girl with the Dragon Tattoo’, og de står i disse tider bag soundtracket til Susanne Biers Netflix-streamingsucces ‘Bird Box’.

Nu er soundtracket udkommet på streamingtjenester, så man kan få de 66 minutters uhygge hjem i stuen. Dette er dog et ‘forkortet’ soundtrack ifølge de to bagmænd, som lavede en hel masse musik til filmen, som endte med ikke at blive brugt. I foråret kommer der derfor en fysisk udgivelse af ‘Bird Box’-scoret, som kommer til at indeholde en hel times ekstra musik.

Læs også: Monstret i ‘Bird Box’ afsløres på Instagram – men er det overhovedet uhyggeligt?

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af