Monstret i ‘Bird Box’ afsløres på Instagram – men er det overhovedet uhyggeligt?

Monstret i ‘Bird Box’ afsløres på Instagram – men er det overhovedet uhyggeligt?
Sandra Bullock i 'Bird Box'. (Foto: Saeed Adyani/Netflix)

UPDATE 10. januar: De to Instagram-posts med monstret er netop blevet fjernet. Årsag endnu uvis. Men heldigvis har vi et screendump nedenfor. 

45 millioner så angiveligt Netflix og Susanne Biers gyser ‘Bird Box’ i filmens premiereuge, men ingen så monstret der terroriserede Sandra Bullock og forårsagede et apokalyptisk samfundskollaps.

Som vi tidligere har skrevet om her på sitet, led udyret den tort at blive klippet ud af sin egen film, slet og ret fordi det var for grimt til at tage seriøst. I den forbindelse sagde manuskriptforfatter Eric Heisserer (‘Arrival’):

»Det var slangelignende, og jeg havde det bare sådan, ‘jeg vil ikke se det’ … Det fik mig til at grine. Det var bare en lang, fed baby«.

Hvordan sådan en »lang, fed baby« egentlig ser ud, er nu blevet afsløret på Instagram af væsnets skaber, special effects-mageren Andy Bergholtz (som ligeledes agerede monsterfar på ‘A Quiet Place) der forklarer, at baby-looket udsprang af ideen om, at monstret tager form efter ofrets frygt eller smertelige minder – hvorfor en dødsdømt karakterer i starten af filmen pludselig taler til sin ‘mor’.

»Med Bullocks karakters graviditet in mente, følte producenterne, at hendes værste mareridt ville være noget med en ækel babydæmon«, skriver Bergholtz på Instagram:

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

 

View this post on Instagram

 

*Some spoilers ahead for BIRD BOX, continue reading at your own risk!* We had the unique pleasure of designing a creepy makeup for the film, although the scene ultimately ended up on the cutting room floor. Keep in mind, the fatal “vision” that each character saw would most likely be different for each person (you’ll understand if you’ve seen the film), and this makeup appeared in a cut “dream/nightmare sequence” with Sandra Bullock’s character. Considering her pregnant state and emotional arc thru the movie, the producers felt Sandra’s nightmare would have something to do with a twisted, demonic baby creature attacking her (that’s as much as I could gather about the context of the scene anyway). I sculpted at least 3 or 4 variations on the design before it was approved, which began as a more aggressive, monstery look and was revised to be a bit more subtle in the end. I also had the pleasure of painting the finished prosthetics before sending them to set, to be worn and performed by the one and only Dirk Rogers @thehalloweendirk, applied by the great @proutyfx. It’s funny, I read an interview recently where Bullock described the creature as a “snake-like, green man with a horrific baby face”. Many folks have speculated what the creature may have looked like, but they fail to realize the “snake-like green man” portion was simply Dirk in a spandex green-screen suit ?. Everything from the neck down was intended to be a giant CGI creature/body added later. In the end, I actually really liked the movie and think it was better off NOT showing the makeup. Kudos to the director for sticking to her guns on that one. Still a fun project to be a part of, thanks Howie! @hoops511 #netflix #birdbox

A post shared by Andy Bergholtz (@andy_bergholtz) on

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Tak til ‘Bird Box’-holdet for, at vi og Sandra Bullock ikke blev udsat for den lange fede baby i filmens endelige version.

Screendump af den oprindelige Instagram-post:

Læs også: Anmeldelse af ‘Bird Box’: Hvad vil Susanne Biers monster-film egentlig?

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af