Lil Pump deler udgivelsesdato og albumcover til ‘Harverd Dropout’

Lil Pump deler udgivelsesdato og albumcover til ‘Harverd Dropout’
Lil Pump.

Soundcloud-rapperen Lil Pumps længe ventede andet album ’Harverd Dropout’ udkommer 22. februar. Det har han afsløret på sin Instagram-profil, hvor han i samme omgang også løftede sløret for albummets cover.

Lil Pump har startet det nye år stærkt ud med udgivelsen af en sportsvognsfyldt musikvideo til ’Butterfly Doors’ og nu altså en ny plade i slutningen af februar, som følger op på hans selvtitulerede debut fra 2017. Udover dette skal han optræde på årets Coachella sammen med Gucci Mane og Smokepurpp under navnet Gucci Gang.

Sidste år var også begivenhedsrigt for Lil Pump, der blandt andet optrådte på Kanye West-singlen ’I Love It’, men året var heller ikke problemfrit for ham. Senest blev rapperen anklaget for racisme, da han teasede netop ’Butterfly Doors’ med linjen »They call me Yao Ming ‘cause my eyes real low, ching chong«. Han måtte efterfølgende undskylde og ændre teksten i den endelige version af sangen.

Egentlig var det ventet, at ‘Harverd Dropout’ skulle udgives i 2018, men blandt andet på grund af Lil Pumps problemer med lovens lange arm blev projektet udskudt.

Coveret til ‘Harverd Dropout’.
Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af