Lyt til The Weeknd og Gesaffelsteins nye sang – med en mulig Drake-reference

Lyt til The Weeknd og Gesaffelsteins nye sang – med en mulig Drake-reference
The Weeknd. (Foto: Rich Fury/Getty Images)

The Weeknd og Gesaffelstein har udgivet deres nye single ‘Lost In the Fire’, efter makkerparrets tidligere samarbejde på ‘My Dear Melancholy‘, hvor den franske DJ og producer var med på numrene ‘I Was Never There’ og ‘Hurt You’. Nu er det dog blevet The Weekends tur til at være featuring.

Samarbejdet blev teaset tidligere på ugen, og har siden fået flere medier til at spekulere i, om makkerparret refererer til Drake i sangen. Genius citerede en del af sangteksten som »And I just want a baby with the right one/‘Cause I would never be the one to hide one«, hvilket lyder som en direkte kommentar til Drakes forhold til sin søn Adonis og barnets mor – et betændt emne, som Pusha-T gik hårdt til på disstracket ‘The Story of Adidon‘ sidste sommer.

Ifølge Apple Music lyder teksten dog »I would never be the one to hurt one«. The Weeknd har endnu ikke kommenteret på sagen.

I slutningen af sidste år afslørede sangeren, at han er i fuld sving med et nyt album, som vi kan forvente senere i 2019. Også Gesaffelstein arbejder på et nyt album under titlen ‘Hyperion’ og det forventes også at blive udgivet senere på året.

Læs også: De 23 mest ventede udenlandske album i 2019

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af