Premiere: Se Breakin’ Sound-navnet Hjalte Ross folde sig ud i flot livesession

Premiere: Se Breakin’ Sound-navnet Hjalte Ross folde sig ud i flot livesession
Hjalte Ross. (Foto: Viktor Kongsbak)

I starten af hvert år kårer vi vores bud på de mest lovende musiknavne i Danmark. Det er dem, vi tror kommer til at sætte et kvalitativt præg på den kommende tid. Årets liste udkom i går, og her finder man blandt andet den unge sangskriver Hjalte Ross, som sidste år udgav sit fremragende debutalbum ‘Embody’.

I dag har vi premiere på en flot livesession, hvor albummets intime lyd bliver foldet ud med fuldt band. Videoen er optaget 5. januar på Huset i Hasserisgade i Aalborg, og her spiller Ross tre numre fra ‘Embody’ omringet af klaver, horn og det hele – sangene er ‘All Week Long’, ‘Falling’ og ‘Come By’.

Hjalte Ross kan opleves live til festivalen Northern Winter Beat i Aalborg 24.-26. januar og på Loppen i København den 23. marts.

Læs også: Breakin’ Sound 2019: De 12 mest lovende danske navne

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af