6ix9ines kæreste gennem syv år anklager ham for at have slået, kvalt og overfaldet hende

6ix9ines kæreste gennem syv år anklager ham for at have slået, kvalt og overfaldet hende
6ix9ine i Store Vega. (Foto: Sebastian Apel/Soundvenue)

Det er kun få dage siden, det kom frem, at 6ix9ine havde meldt sig skyldig i alle banderelaterede anklager, og at han har startet et samarbejde med FBI. Nu er nye anklager mod rapperen født Daniel Hernandez dog dukket op.

Moren til 6ix9ines barn, rapperens ekskæreste Sara Molina, fortæller i et nyt interview, at han i flere omgange har banket hende. Molina og Hernandez har en femårig datter sammen, og de var kærester i syv år. Det er altså en person, der har haft et langt og intimt forhold til Hernandez.

The Daily Beast har bragt et længere interview med Sara Molina, hvor hun blandt andet fortæller, at Tekashi 6ix9ine tæskede hende, indtil hun ikke kunne åbne sine øjne, og at han også kvalte hende med en pude, fordi han vidste, hun havde en frygt for at blive kvalt. I artiklen kan man også se en række billeder af hende, der underbygger anklagerne.

Meget af volden skyldtes ifølge Molina, at Hernandez var jaloux og mistænkte, at hun var sammen med bandemedlemmet Shotti (aka ‘Treyway’), der var rapperens beskyttelse og manager.

De her anklager kommer som nævnt i kølvandet på, at 6ix9ine har meldt sig skyldig i ni anklager om blandt andet gangstervirksomhed og narkohandel. Domsafsigelsen i den sag er sat til januar 2020.

Læs også: 6ix9ine ville være både bandemedlem og SoMe-stjerne – det blev hans undergang

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af