Barselona fejrer Valentinsdag med ‘Åbne arme’ – ny single »hylder kærligheden«

Barselona fejrer Valentinsdag med ‘Åbne arme’ – ny single »hylder kærligheden«
Barselona. (Foto: Sophus Wolf)

»Alle går rundt og forelsker sig« har det lydt, siden den oprindelige sang blev udgivet i 1941. Men det med at forelske sig er jo ikke lige noget, der sådan bliver gammelt og forgår. Så proklameringen gælder så sandelig stadig i 2019, hvor Barselona nu bruger den i deres nye single ‘Åbne arme’.

Sangen er ude nu på selveste Valentinsdag, og det er ikke tilfældigt.

»’Åbne Arme’ hylder kærligheden, og derfor var det oplagt at udgive sangen på Valentines Day. Vi håber, at den kan være med til at sætte den helt rigtige stemning for de danske par, men også for dem der samler mod til at invitere personen de holder af eller er forelsket i – på en hyggelig aften for to«, fortæller duoen i en pressemeddelelse.

Kærligheden er i den grad også sovset ud over produktionen, som med sexet guitarlir og slibrigt slæbende trommer lægger sig som en dyne over Rud Aslak, der synger »alle har brug for varme, kys og åbne arme«.

Barselona udgav senest singlen ‘Samme båd’, og det hele kan opleves live, når duoen i april tager på en mindre forårsturné rundt i landet.

Læs også: De bedste kærlighedssange nogensinde – ifølge Soundvenues anmeldere

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af