Eminem hylder komiker, der gør tykt grin med… Eminem selv!

Eminem hylder komiker, der gør tykt grin med… Eminem selv!
Eminem.

Den amerikanske komiker Chris D’Elia er god til at efterligne Eminem – så god, at han sidste år gik internettet rundt med en knivskarp parodi. Nu har han lavet en ny, denne gang med fokus på rapgudens cyphers, og mon ikke han har hentet inspiration fra den berømte cypher til BET Awards 2017 samt sidste års ‘Kick Off’-video? Nu har Eminem simpelthen set parodien – og han hylder den faktisk.

Eminem delte nemlig tidligere i dag videoen på sin Twitter-profil og skrev »Det her er utroligt! I et sekund troede jeg faktisk, det var mig!«. Veteranen er altså ikke uden selvironi.

I videoen gør en hættetrøjeklædt Chris D’Elia grin med Eminems intense stemmeføring, tænkepauser og håndgestikuleringer, mens han på samme måde som rapperen trasker frem og tilbage foran kameraet. Og det er altså stadig sjovt.

Eminems freestyle til BET Awards i 2017 gik i sin tid viralt, fordi han i den leverede en sønderlemmende kritik af præsident Donald Trump, mens den 11-minutter lange ‘Kick Off’ ramte internettet i forbindelse med freestylerap-komedien ‘Bodied’, som Eminem har produceret.

Læs også: Kør en tur med Eminem i 360 grader – se ny trailer til VR-dokumentar

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af