Kaldte Drake lige Kanye for en Twitter-tosse, da han annoncerede streaming-udgivelsen af ‘So Far Gone’?

Kaldte Drake lige Kanye for en Twitter-tosse, da han annoncerede streaming-udgivelsen af ‘So Far Gone’?
Drake. (Foto: Grant Lamos/Getty Images)

For ti år siden udgav Drake ‘So Far Gone’, der nok er et af de mest succesfulde mixtapes i verdenshistorien. Udgivelsen gjorde ham til en af hiphopscenens største nye stjerner, og sangen ‘Best I Ever Had’ blev et stort hit. Men fordi mange af sangene brugte musik af folk som Kanye West, Santigold og, æh, Lykke Li, kunne ‘So Far Gone’ ikke streames på lovlig vis.

Indtil nu! For på grund af udgivelsens jubilæum har Drake og hans hold tydeligvis arbejdet hårdt bag kulisserne for at få sikret sig, at mixtapet kan udgives officielt i sin helhed, og altså ikke kun i en amputeret version, som det har været tilfældet indtil videre.

I skrivende stund kan ‘So Far Gone’ endnu ikke streames, men det forventes online senere i dag. Det er dog ikke kun dén annoncering, der har vakt opsigt. Drake har nemlig bekendtgjort udgivelsen i et Instagram-post, hvor han hylder samarbejdspartnere, venner og inspirationskilder ved at skrive, hvor de alle sammen var for ti år siden.

Én af dem er Kanye West, der jo har lavet ‘Say You Will’, som Drake remixede til ‘Say What’s Real’. Drakes tekst lyder sådan her: »Kanye, for et årti siden rappede jeg over dit beat, fordi du lavede det bedste shit, og selv om du bliver ved med at flippe ud på Twitter disse dage, vil jeg aldrig glemme, hvad du bidrog med til spillet og min karriere«.

Det lyder umiddelbart som en hyldest – eller gør det? Man kunne også tolke det som, at Drake synes Kanye var god for ti år siden, og nu egentlig primært er en tosse på Twitter.

Baggrunden for den udtalelse er selvfølgelig, at de to rapstjerner har skændtes løbende på Twitter, fordi Kanye føler, at Drake disser ham. En af konfliktpunkterne var vist også, at Drake ville have Kanye til at give ham tilladelse til at bruge ‘Say You Will’ til netop denne genudgivelse. Hele sagaen er lidt kompliceret, men du kan jo eventuelt læse Kanye Wests 127 rasende tweets fra december til at starte med, hvor beefen med Drake var i fuldt flor.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

 

View this post on Instagram

 

@futuretheprince a decade ago you were Dj’ing all ages parties…@ovo40 a decade ago you were scared to share your beats…@oliverelkhatib a decade ago you worked at a clothing store selling someone else’s product…@boi1da a decade ago you were in a basement with pink insulation walls figuring out fruity loops…@ovoniko a decade ago we were handing out flyers promoting club nights…@realbriamyles a decade ago you were working the makeup counter at Beverly Centre…@nebzilla a decade ago your moms house was my safe place and we really ran through the 6 everyday together…@bunb a decade ago you were a legend and you will remain that forever…@benballer a decade ago you promoted me as if you were getting a cut of my career…@treysongz a decade ago you were the first person to recognize potential and give me a co-sign…@omarion a decade ago you came to the Beverly Wilshire Hotel and laid a verse for an unknown artist from Canada…@darkiemade a decade ago you emailed me the cover art for something that would change my life forever….@kingjames a decade ago you came to my release party at 6 Degrees and made me the biggest artist in the city off your presence alone…@kanyewest a decade ago I rapped over your beat cause you just made the best shit and even though you stay wildin on twitter these days I will never forget what you contributed to the game and my career…Portia I don’t know your IG but a decade ago you told me to rap over June 27th and bonded me and Houston Texas forever…@jas.prince a decade ago you took a chance on MySpace and introduced me to Wayne…@liltunechi a decade ago you took me out of Toronto and gave me the biggest blessing anybody has ever given me…I will never forget anybody involved in this journey even if you don’t fit in this caption…So Far Gone streaming everywhere for the first time ever Thursday.

A post shared by champagnepapi (@champagnepapi) on

Læs også: Drake disser Grammys i takketale – så bliver hans tale skåret af

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af