NorthSide afslører syv nye navne – Mark Ronson, The Blaze m.fl.

NorthSide afslører syv nye navne – Mark Ronson, The Blaze m.fl.
Mark Ronson.

NorthSide-programmet har haft seriøst vokseværk i februar: Nas, New Order og en større pakke med Migos og Tame Impala i front er altsammen blevet annonceret, og nu er festivalen igen på banen med nye musiknavne – syv stykker for at være præcis.

Dagens annonceringer med spilledage:
Mark Ronson – 7. juni
The Blaze – 8. juni
Idles – 7. juni
Alice Merton – 7. juni
Michael Kiwanuka – 7. juni
Barselona – 8. juni
Bikstok – 8. juni

Dagens to største tilføjelser står i festens tegn.

Mark Ronson kommer til Ådalen, og superproduceren med alt fra ‘Uptown Funk’, ‘Shallow’, Amy Winehouse og Silk City på cv’et har tidligere teaset, at et nyt album er på vej – derfra har vi allerede fået singlen ‘Nothing Breaks Like a Heart’ med Miley Cyrus på vokal.

The Blaze udgav sidste år debutalbummet ‘Dancehall’, men houseduoen er især kendt for deres mageløse musikvideoer og et overvældende liveshow.

Hertil er der britisk rock og soul fra Idles og Michael Kiwanuka, mens dagens pakke rundes af med to danske navne i form af den unge popduo Barselona og dancehall-veteranerne fra Bikstok.

NorthSide 2019 foregår 6.-8. juni – stadig i Ådalen ved Aarhus. På programmet er også navne som Nas, Bon Iver, Tame Impala, New Order, Kurt Vile, Khalid, Major Lazer, Suspekt, Tove Lo, Migos og The Streets.

Læs også: Mark Ronson annoncerer nyt album – Miley Cyrus og Lykke Li gæster

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af