Solange deler ny SoMe-profil med billeder og tekster – nyt album endelig om hjørnet?

Solange deler ny SoMe-profil med billeder og tekster – nyt album endelig om hjørnet?
Solange. (Foto: Bennett Raglin/Getty Images)

I går aftes tweetede Solange, at vi skulle finde hende på det tyve år gamle social media-site Black Planet. Klikker man sig derind, finder man en perlerække af nye billeder, GIF’s og poetiske tekststykker blandt tallene fra 1-104.

Den nye profil har højnet forventningerne til et nyt album, der med Solanges nye online-indsats helt oplagt kunne være lige om hjørnet. Allerede i efteråret afslørede Solange, at hendes næste album var udgivelsesklart, hvorfor det ikke virker helt dumt at tro på, at albummet nu endelig må være ved at blive en realitet.

Black Planet-siden afslører desuden Solanges kommende turnéplan, som blandt andet tager hende til dette års Heartland Festival på Fyn. En turné, det unægteligt også ville klæde med et fjerde album til setlisten.

Læs også: 13 brændende ønsker til musikåret 2019

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af