20 navne annonceret til Distortion Ø – bl.a. Rico Nasty, 070 Shake og Nadia Rose

20 navne annonceret til Distortion Ø – bl.a. Rico Nasty, 070 Shake og Nadia Rose
Rico Nasty.

I år rykker Distortion Ø endnu en gang ud på Refshaleøen for at slutte festivalen af med en to dage lang fest. De seneste år har Ø-festivalen fået besøg af spændende unge navne fra både ind- og udland, og i år er ingen undtagelse.

Festivalen har nemlig netop annonceret årets 20 første navne til Distortion Ø. Der er musik fra en række genrer, men det mest iøjefaldende er nok et stærkt trekløver af kvindelige rappere i form af Rico Nasty, 070 Shake og Nadia Rose.

Rico Nasty er en af de hårdeste nye stemmer på den amerikanske hiphopscene. Hun kanaliserer noget af Soundcloud-rappens aggressive energi i sin slagkraftige, punkede stil. Den emorap-lænende 070 Shake fik derimod sit gennembrud med en gæsteoptræden, da hendes visit på Kanye Wests ‘Ghost Town’ var et af det albums højdepunkter. Og så er der London-rapperen Nadia Rose; en af de mange kvindelige rappere, der har gjort UK-scenen til en af verdens mest uforudsigelige.

Ud over ovenstående byder pakken også på den lovende houserapper Channel Tres, danske navne som First Hate og Soleima samt udenlandske elektroniske acts som DJ Tennis og Dekmantel Soundsystem – og en masse andre spændende ting.

Distortion foregår i år fra 29. maj-2. juni – Distortion Ø finder således sted fredag 31. maj og lørdag 1. juni.

Nye navne til Distortion Ø:
070 Shake (US)
Adana Twins (DE)
Bette (DK)
Channel Tres (US)
Dekmantel Soundsystem (NL)
DJ Tennis (IT)
First Hate (DK)
FLEXLIKEKEV (DK)
Hunee (DE)
I Hate Models (FR)
Jayda G (CA)
Josephin Bovién (DK)
KiNK (BG)
Kollektiv Turmstrasse (DE)
Max Abysmal (NL)
Nadia Rose (UK)
Rico Nasty (US)
Sassy J (CH)
Soleima (DK)
Young Marco (NL)

Læs også: Jeg tog til psytrance-fest på Nørrebro og fandt årets vildeste Distortion-gadefest

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af